Skreddersydd størrelse

Sydd på mål

Våre standard soveposer kommer i to forskjellige lengder; 230 cm og 210 cm, og har en maksbredde som varierer fra 88-90 cm (avhengig av modell). Vi vet derimot at folk er forskjellige og har ulike behov for lengde og bredde i en sovepose. Over halvparten av de som bestiller soveposer hos oss vil enten ha endret lengde og/eller bredde på sin pose. Vi forminsker våre soveposemodeller uten tillegg i pris/ekstra omkostninger for deg. Ønsker du en bredere eller lengre sovepose kommer det et tillegg på 20% i pris.

Vår standard lengde på 230 cm kan brukes av personer med høyde opp mot ca. 195 cm. Våre videre anbefalinger vedrørende bredde og lengde avhenger av deg og dine mål. Ønsker du en sovepose sydd på mål ønsker vi derfor at du tar kontakt via skjemaet nedenfor slik at vi sammen kan finne en pose som passer deg.

Når vi har avtalt størrelse på posen kan du gjennomføre kjøpet i vår nettbutikk. Skal posen være bredere/lengre huker du av for «skreddersydd» inne på ønsket produkt. Skal posen være kortere/smalere gjenomfører du kjøp av standard sovepose.

Ved bestilling av sovepose på mål har vi i utgangspunktet behov for ca. to ukers produksjonstid.

Brodering

Vi kan brodere ditt navn eller annen ønsket tekst på fronten av soveposen. Brodering koster kroner 100,- per stykk. Ettersom broderingen må påføres posen før den blir sydd, er ikke dette lagervare, og det må påberegnes noe produksjonstid. Nå kan du enkelt legge til ønsket tekst ved kjøp i nettbutikken.

Send forespørsel


    FacebookTwitter