Personvernerklæring

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside.

Lagring av opplysninger og behandling av disse opplysningene er ikke tillatt med mindre bruker både har blitt informert om og har gitt sitt samtykke til behandlingen.

Følgende informasjonskapsler brukes på isbjorn.no:

  • Google Analytics plasserer informasjonskapsler for å samle inn statistikk.
  • Vår publiseringsløsning (WordPress) plasserer informasjonskapsler i forbindelse med innsending av skjemaer.

Du kan velge bort bruken av informasjonskapsler ved å bruke valgene for innstillingene for informasjonskapsler nede til høyre på nettsiden

Google

Nettsiden er også knyttet opp mot google analytics. Du kan lese mer om hvordan de bruker informasjonen som kommer fra partner sider her: Google personvernsregler

Kontaktskjema

Når du fyller ut et kontaktskjema eller en annen forespørsel på nettsiden ber vi om personopplysninger for å behandle henvendelsen. Informasjonen sendes på e-post og lagres i et tekstdokument. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å administrere henvendelsen.

Rettigheter

Alle som spør har rett på grunnleggende informasjon om behandlinger av personopplysninger i en virksomhet etter personopplysningslovens § 18, 1. ledd. Vedkommende har også rett til å be om at uriktige, ufullstendige eller opplysninger isbjorn.no ikke har adgang til å behandle blir rettet, slettet eller supplert. Krav fra den registrerte skal besvares kostnadsfritt og senest innen 30 dager.

Kontakt

isbjorn@isbjorn.no