Kundeservice

Kontakt oss

Vi er tilgjengelige på både telefon og epost dersom det er behov for å få tak i oss! I travle perioder kan det være vanskelig å nå oss på telefon, ettersom vi selv tar oss av både salg og produksjon, og fordi produksjonen i seg selv innimellom krever ekstra mye oppmerksomhet. Dersom vi ikke svarer med en gang anbefaler vi derfor at du tar kontakt på epost, så hører du fra oss så snart vi er tilgjengelige!

Vår kontaktinformasjon finner du nederst på siden.

Frakt og levering ved kjøp i vår nettbutikk – Norge

Nettbutikken vår tar kun imot bestillinger fra Norge (for Svalbard og Europa: se nedenfor). Når du foretar et kjøp i vår nettbutikk vil du automatisk få tilsendt en kvittering/ordrebekreftelse vedlagt angrerettskjema på epost. Vi sender alle våre pakker med Posten Norge, og når din ordre er pakket vil du vil motta en epost med sporingsnummer. Standard fraktpris med Norgespakke (opp til 10 kg) er kroner 149,-. Handler du for over kroner 3500,- spanderer vi frakten.

Svalbard og Europa

Vi sender gjerne våre soveposer til Svalbard eller til andre land i Europa, men da betaler kjøper frakt, uavhengig av antall soveposer som bestilles. Ønsker du å bestille en sovepose fra Svalbard/Europa, ta kontakt via vårt kontaktskjema, eller send oss en epost. Da behandler vi din bestilling manuelt, og du vil få tilsendt en faktura inkludert fraktkostnader på epost. Ved salg til Svalbard/utlandet vil norsk moms bli trukket fra våre priser.

Ved bestilling av soveposer som skal sendes til Svalbard eller andre land i Europa forutsetter vi forskuddsbetaling.

Angrerett

Ved kjøp av standard soveposer fra vår nettbutikk gjelder 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar varen. Varen må være ubrukt, og returneres i samme stand som den ble mottatt. Kjøper betaler returporto. Fyll ut angrerettskjema som du fikk tilsendt sammen med ordrebekreftelse og legg ved forsendelsen.

For varer som er framstilt etter kundens spesifikasjoner; det vil si soveposer sydd på mål, soveposer tilpasset barn og soveposer med brodering, gjelder ikke angreretten (jf. Angrerettloven §22).